O nama

Kapija Balkana je neprofitna organizacija osnovana na temelju iskrenog odnosa između Izraela i Crne Gore i zajedničkim vrijednostima kolaborativnog rasta, sinergetskog razvoja i preduzetničke saradnje.
 
Kapija Balkana je svojevrsna međunarodna zajednica i ekosistem. Cilj organizacije je da razvije i proširi ekonomsku, društvenu i tehnološku saradnju. Ona nastoji da kroz svoj rad donese jedinstvenu novu vrijednost koja potiče od solidarnosti i međusobne odgovornosti, stvarajući pritom sferu širokog razumijevanja među ljudima i društvima i podstičući hrabrost u predvođenju drugih.
 
Kapija Balkana posvećena je istraživanju, osmišljavanju i uspostavljanju najboljih načina i sredstava za podršku regionalnom razvoju i rastu na osnovu saradnje između zemalja, preduzeća i drugih organizacija. Premda se u centru njene pažnje nalaze Crna Gora, Izrael i Balkan, ova organizacija podstiče i pomaže u međunarodnoj saradnji između različitih sektora, tržišta i društava. Kroz organizovanje ekspertskih grupa, foruma i konferencija i jačanje pragmatične interoperabilnosti među svojim članicama, Kapija Balkana otvara novi horizont kreativnog posvećenog rada i prijateljstva.
Osnovana od strane g.  Nimroda Rinota, počasnog konzula Crne Gore u Izraelu, Kapija Balkana funkcioniše u ovom duhu još od prvog skupa pod nazivom „Kapija Crne Gore 2011” koji je organizovao Počasni konzulat u Izraelu.

Kontaktirajte nas

Više informacija možete dobiti na sljedeći način

Broj telefona u Izraelu: +97298987781

Broj telefona u Crnoj Gori: +38220674309

Email: contact@gateway2balkans.org

ili obrazac za kontakt